Kino Velenje

 

 

PRAVILNIK O VARSTVU PODATKOV

Na Festivalu Velenje spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletnih straneh www.festival-velenje.si, www.galerijavelenje.si, www.kino-velenje.si in www.pikinfestival.si ter preko tiskanih ter elektronskih medijev izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Pomen izrazov:

Lastnik in upravljavec spletnih strani na straneh www.festival-velenje.si, www.galerijavelenje.si, www.kino-velenje.si in www.pikinfestival.si je javni zavod Festival Velenje. V tem besedilu se večkrat pojavlja v prvi osebi množine (mi, nas, naše …).

 Obiskovalec ali uporabnik spletnih strani www.festival-velenje.si, www.galerijavelenje.si, www.kino-velenje.si in www.pikinfestival.si je vsaka oseba, ki obišče omenjeno spletno stran. V besedilu je obiskovalec večkrat nagovorjen v drugi osebi množine (vi, vaše …).

 

S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke

Namen zbiranja osebnih podatkov je poslovne narave:

·         V primeru, da izpolnite kontaktni obrazec s soglasjem z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa. Festival Velenje v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega obveščanja o dejavnostih Festivala Velenje. Osebne podatke uporabljamo za pošiljanje mesečnega koledarja prireditev, programa različnih projektov, novic, napovednikov, obvestil, vabil na dogodke, informacij o priložnostih sodelovanja ter obvestil za javnost. Za ta namen od posameznikov zbiramo in obdelujemo naslednje podatke: ime, priimek, naslov, elektronski naslov in telefonska številka.

·         Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR, z namenom da:

·         okrepimo vašo uporabniško izkušnjo in vam posredujemo vsebine, ki vas zanimajo,

·         lahko stopimo v stik z vami.

Privolitev lahko kadarkoli odjavite.

Podatke zbiramo na naslednje načine:

- podpisom izjave ob nakupu abonmajskega cikla,
- s prijavo na obveščanje preko e-spletnega obrazca (v e novicah ali na spletni strani),
- s tiskanim obrazcem, ki vsebuje vašo privolitev,
- s pridobivanjem javno dostopnih podatkov na svetovnem spletu in preko ostalih javno dostopnih kanalov.

Rok hrambe osebnih podatkov

Osebni podatki posameznikov, ki se obdelujejo na podlagi poslovnega sodelovanja, se lahko obdelujejo in hranijo še 5 let od izpolnitve pogodbenih obveznosti obeh strank. Računi se hranijo še 10 let po poteku leta, na katerega se račun nanaša v skladu z zakonom.

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati. V tem primeru bomo v 30 (tridesetih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov ter vas o tem obvestili.

 

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev.

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

 

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na straneh www.festival-velenje.si, www.galerijavelenje.si, www.kino-velenje.si in www.pikinfestival.si lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. Festival Velenje na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

 

Če imate še kakšno dodatno vprašanje, nas kontaktirajte na info@festival-velenje.si ali 03 898 25 90. Lahko nam tudi pišete na naslov Festival Velenje, Titov trg 4, 3320 Velenje.

Mestna obina Velenje Festival Velenje Kino Velenje
Ministrstvo za kulturo RS Europa Cinemas Art kino mrea Slovenije